Allt inom måleri!

Renmarks Måleri är ett av Örnsköldsviks äldsta företag. Redan på mitten av 1800-talet började Renmarks att försköna och underhålla fastigheter. Våra verksamhetsområden består av måleri (både invändigt och utvändigt), tapetsering, fönsterrenovering, färgsättning, panelmålning (lösvirke) samt golvbeläggning (fogfria golv).

Vi har även en avdelning för "små snabba jobb", som vi kallar för Måleriakuten. Välj den avdelning som Du vill besöka! Vi gillar att jobba med projekt där vi får vara med hela vägen och tillsammans med kunden komma fram till den bästa lösningen på lång sikt.

Inget målningsjobb är för litet eller för stort för oss!

Vi är medlemmar i branschorganisationen Måleriföretagen i Sverige vilket säkerställer hög kvalitet och ett miljötänkande anpassat för 2000-talet.

 

Våra tjänster

Måleri
Vår huvudverksamhet är traditionellt byggnadsmåleri. Vi målar och tapetserar hus, lägenheter, kontor mm inom ny- om- och tillbyggnad.

Golvbeläggning
Vi kan måla eller behandla dina golv med olika typer av beläggningar, fogfria golv.

Fastigheter
Vi har 17st lägenheter i Arnäsvall, 5st lägenheter på Oskarsgatan i Örnsköldsvik samt 25 st lägenheter i Överhörnäs i bolaget Överhörnäs Fastigheter AB. Fastigheterna ägs och drivs av företaget Micael Berglund M AB, men förvaltas av Renmarks Måleri AB.

Övriga tjänster
Vi kan även erbjuda tjänster inom renoveringsområdet.